2015. júl 24.

6 mosdókagyló, amitől eláll a lélegzeted

írta: Jancsó Kata
6 mosdókagyló, amitől eláll a lélegzeted

Le a fürdőszoba formai konvencióival, vizuális sablonjaival, az új irány a lélegzet elállítás és maga a szépség! Ha szereted a különleges dolgokat, és a designt, akkor feltétlenül látnod kell ezeket a szuper mosdókat! 

Forrás: www. trendir.com

A Silence névre hallgató Antonio Luppi mosdó finom, szobor szerű formavilággal rendelkezik, szinte észrevétlenül lebeg a térben. Mégis ha feltűnni vágyik, beépített világításával rögtön bálkirálynővé válik...

Az Ammonite mosdó a Conti-tól egyesíti magában a régmúlt történelmet és a modern kor technikai vívmányait. A forma világa a dinoszauruszok korát idézi, hiszen az ammonit fosszíliáról mintázták, a modern kor pedig az anyagában, a betonban van jelen.

Forrás: www.contiplus-armaturen.com

Az Omvivo cég Motif Kaleidoscope elnevezésű mosdója talán első ránézésre nem is annyira formabontó, mégis különleges megjelenésének köszönhetően méltán kerülhet a sorba. A kaleidoszkóp mintázatú, üveg-corián kombinációjú mosdókagyló egyben egyedi, különleges design és elegáns, időtálló darab is. Bármilyen fürdőszoba égkövévé válhat.

Forrás: www.omvivo.com

Mac Stopa által tervezett Penta mosdó az anyaga miatt izgalmas, egyesíti az átlátszó és a tömör anyagok adta vizuális játékot, a légies könnyedségű formavilággal. 2013-ban megnyerte az Interior Design Best of The Year díjat.

Forrás: www.massivedesign.pl/awards

A minimalizmus csúcsa a Geo elnevezésű Omvivo mosdókagyló. Leegyszerűsíti a vízhasználat folyamatát, mégis megmarad a luxus kivitel érzete. Légies, elegáns formája megfelel a modern fürdőszobák esztétikai követelményeinek.

Forrás: www. omvivo.com

KO+KO Architects tervezte Artic mosdó egy fürdőszoba berendezési sorozat darabja, amelynek alakját a sarki jéghegyek ihlették. A jégvidék nyugodt, békés atmoszféráját varázsolja a nagyvárosok rohanó életébe.

Forrás: www.behance.net

 

 Ha többet akarsz megtudni a fürdőszoba trendekről, vagy a különleges fürdőszoba designról, itt megteheted!

Ha képes inspirációkra vágysz, ezt nézd meg!

 

 

Szólj hozzá