2014. sze 03.

Gyors és egyszerű nappali átrendezés

írta: Jancsó Kata
Gyors és egyszerű nappali átrendezés

Unod a nappali berendezését? Íme néhány ötlet, amivel olcsón megúszhatod a dolgot. Válogass a rendelkezésre álló tér, bútorok és saját igény szerint.

1. Beszéljünk Face to Face!

Állítsd az ülőbútorokat egymással szembe! Ha van 2 kanapéd jó, de két fotellel ugyanúgy működik.  A dohányzó asztal szintén fontos kellék, a terület középpontjába kerül. Kellemes beszélgetések helyszínét tudod így kialakítani.

Forrás: http://homedecoroddities.blogspot.hu

2. Térmegosztás bútorokkal.

Fordítsd térbe a kanapét, így válaszd el az étkező részt a nappalitól. A térbe állított bútorokkal mindig izgalmassá lehet tenni egy helyiséget. Egyben elzár és egybefogja az ott zajló eseményeket.

Forrás: http://furniture4world.blogspot.hu

3. Egyesítsük a "pihenő" bútrorcsoportot.

Úgy helyezd el az ülőbútorokat, hogy egy nagy kört alkossanak, közepén az asztallal. A tökéletes vendégség színtere, mindenki mindenkit lát, hall, nincsenek zavaró körülmények.

Forrás: http://www.houzz.com

4. Le a szimmetriával!

Túlságosan "kocka" a nappalid? Szeretnél valami egyedit, izgalmasat? Helyezd el a bútorokat átlósan!

Forrás: http://www.homedit.com

5. Mozizz otthon a családdal, barátokkal!

Szerettek nagy mozizásokat csinálni otthon? Állítsd fókuszba a TV aparátot! Az ülőbútorokat úgy rendezd el, hogy félkörívben szembe álljanak a TV-vel. (Mindenhonnan kényelmesen lehessen nézni a filmet!) Nyilván az optimális az elemekből igény szerint összeálítható kanapé, de a félkört többféle ülőbútor felhasználásával is ki lehet alakítani. A kiegészítő ülőhelyek mindíg könnyen mozdíthatóak legyenek.

Forrás:http://cimots.com

 

Szólj hozzá